Zoeken:

Accountmanager B2B

 

Maastricht | 32-36 uur | HBO-niveau

Ben jij de media-adviseur die de taal van de ondernemer spreekt en die in de regio Noord- en Midden-Limburg de zakelijke markt weet samen te brengen met ons platform Ondernemen in Limburg? Het salesteam van Mediahuis Limburg is op zoek een accountmanager B2B.

Van onze ambitie maken we geen geheim bij Mediahuis Limburg: onze leidende commerciële positie verder uitbouwen. Dat geldt ook voor Ondernemen in Limburg, het toonaangevende cross-mediale platform voor de ondernemers in onze provincie. Ondernemen in Limburg kent een breed portfolio, zowel online als offline. Andere merken van Mediahuis Limburg zijn De Limburger, VIA, Limburgvac, Voilà en UitTipsLimburg.

Wat ga je doen?

Met jouw professionele sales-ervaring en kennis van de markt ga je aan de slag in de regio Noord- en Midden-Limburg. Je bent gesprekspartner en adviseur, en weet bestaande en nieuwe klanten enthousiast te maken voor de vele commerciële mogelijkheden van Ondernemen in Limburg. Relatiebeheer is een belangrijk onderdeel van je functie. Daarom steek je veel tijd en energie in het uitbouwen van je netwerk. Met als resultaat uiteraard de verkoop van mooie advertenties en advertorials – online en print – in Ondernemen in Limburg.

Wat breng je mee?

Om een succesvolle gesprekspartner en verkoper te kunnen zijn en op een adequate manier verschillende sales- en marketingvraagstukken te kunnen oppakken, beschik je over een HBO werk- en denkniveau en over de nodige sales-ervaring. Je wordt blij van overtuigend adviseren en hebt ervaring om voor ondernemers het beste uit hun zakelijke communicatie te halen. Je bent een doorzetter, neemt graag initiatief en bent op veel op pad, ook buiten kantooruren. Zo bezoek je met grote regelmaat netwerkbijeenkomsten in je werkgebied.

Wat bieden we jou?

Een baan bij een toonaangevend mediabedrijf, met veel creatieve inbreng als accountmanager en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. We bieden je een goed salaris, afhankelijk van je opleiding en ervaring (€ 3.100 – € 4.100 op basis van 36 uur). Daar bovenop ontvang je een eindejaarsuitkering van 5% en krijg je een persoonlijk keuzebudget van 12%. Een goede pensioenregeling en een eigen opleidingsbudget maken het arbeidsvoorwaardenpakket compleet. Tenslotte hebben we een kantoor in Maastricht en Blerick en faciliteren we thuiswerken. Uiteraard zorgen we voor een prettige on-boarding in je nieuwe werkomgeving.

Ons team

Op de afdeling Sales van Mediahuis Limburg werken 30 collega’s. Voor Ondernemen in Limburg ga je samen met je collega aan de slag. Je hebt korte lijnen met de teams van de merken De Limburger, VIA, Limburgvac, Voilà en UitTipsLimburg en wordt ondersteund door digital campaign specialisten.

Reageren

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Robbert Janssen, Salesmanager Regio. Mail naar [email protected] of bel of app naar 06-27591803. Wil je solliciteren? Stuur dan je motivatie met cv naar [email protected].