Zoeken:

Laat je zien

Effectief aanwezig in vele vormen.

Display is het online adverteren met behulp van bannering op websites die jouw doelgroep bezoekt. Voor nieuwe leads of het vergroten van je naamsbekendheid. Display in video of beeld. Samen maken we het perfecte plaatje.

Jouw doelstellingen. Jouw manier.

Van retargeting tot vliegwiel voor content; met display advertising kan je vele kanten op. Onze strategen bepalen samen met jou de beste inzet.

Van premium tot programmatic.

Ben je op zoek naar een uiting die naadloos aansluit bij je content campagne? Dan ontwikkelen we een premium display uiting voor je. Liever alle touwtjes zelf in handen met programmatic advertising? Ook geen enkel probleem.

Meer aandacht voor jouw Facebookbericht

Wist je dat een bericht die jij op Facebook plaatst maar 30% van al jouw volgers wordt getoond? Elastic Social biedt een oplossing. Wij plaatsen jouw Facebookbericht 1-op-1 over op ons uitgebreide Display netwerk.

Ontdek Elastic Social

Vertel jouw verhaal

Vertel je liever jouw verhaal in beeld en tekst? Wij bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van sponsored content en video. Zo laat je potentiële klanten jouw bedrijf kennen.

Bekijk de mogelijkheden en tarieven.

Samen stellen we de klantreis op en de bijbehorende communicatiepunten. Op meerdere momenten met ze praten? Of op één plek? Meerdere mogelijkheden, meerdere tarieven.

Tariefbrochure online

Aanleverspecificaties.

Vind alle aanleverspecificaties voor display advertenties.

Aanleverspecificaties overzicht

Meer informatie? Wij adviseren jou graag.