Zoeken:

Komende weken iedere ochtend kranten afgeleverd op 300 locaties

Sittard – De Limburger bezorgt de komende maand gratis kranten op zo’n 300 locaties van Limburgse ziekenhuizen, coronacentra en verpleeghuizen.

Met deze actie, die een grote logistieke operatie met zich mee brengt, wil De Limburger haar betrokkenheid tonen met de patiënten, bewoners, medewerkers en vrijwilligers van de zorgcentra in de provincie.

“We willen iets extra’s doen voor al deze mensen en hen een hart onder de riem steken. Dat doen we op een manier die bij ons past: zorgen dat zij goed geïnformeerd blijven en betrouwbaar nieuws ontvangen over de coronacrisis. Dat voelen wij als onze plicht”, aldus hoofdredacteur Bjorn Oostra van De Limburger.

Door haar continue en kwalitatief hoogstaande berichtgeving is de band tussen De Limburger en de Limburgse samenleving in de voorbije weken nóg verder gegroeid, zo blijkt niet alleen uit de aanwas van nieuwe abonnees en de recordaantallen van web- en app-bezoekers, maar ook uit de vele positieve reacties van lezers. Daarnaast ontvangt De Limburger ook complimenten voor het feit dat ze er onverminderd in slaagt om elke ochtend een volwaardige krant bij haar abonnees te bezorgen. Oostra: “Al deze reacties en complimenten zijn hartverwarmend en motiveren ons enorm. Ons motto luidt niet voor niets ‘Samen verslaan we corona in Limburg’.“