Zoeken:

Inhaakkalender 2022
Inhaakkalender 2022
Inhaakkalender 2022

Inhaakkalender 2022

Download inhaakkalender 2022

 

Weet jij op welke dagen het interessant is jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij klanten en relaties?  In de inhaakkalender van Mediahuis Limburg vind je de belangrijkste dagen van 2022 waar jij als ondernemer/marketeer op kunt en soms wel moet inhaken. Van een social media post tot een advertentie. Van een promotie tot een nieuwsbrief. Inhaken op speciale dagen zorgt ervoor dat jouw boodschap nog sterker overkomt bij jouw doelgroep.

Drie inhaaktips

  1. Bekijk de inhaakdagen van januari tot en met december en stel jezelf de vraag: welke dagen passen bij mijn bedrijf? Maak vervolgens een planning wanneer je over welke inhaker gaat communiceren. Bonustip: haak niet in op te veel momenten. Het moet namelijk wel speciaal blijven. 
  2. Heb je alle inhakers op een rijtje? Bedenk dan ook welke kanalen je gaat gebruiken voor de inhaker. Denk aan: social media, website, nieuwsbrief of een advertentie online of in print.
  3. Houd je oren en ogen geopend. De meeste inhakers gebeuren onaangekondigd. Houd dus de media en je omgeving in de gaten of er iets speelt waar jij slim op kunt inspelen.

Slim inhaken met de specials van Mediahuis Limburg

Mediahuis Limburg haakt met haar merken in op selecte momenten die voor onze lezers interessant zijn. Jij kunt hier optimaal van profiteren door jezelf te presenteren in onze specials. Tussen de inhakers in de kalender staan ook onze specials vermeld. Deze zijn gemarkeerd met een rode kleur. Wil je advies over slim inhaken? Wij denken graag met jou mee.

Klik hier en download gratis de inhaakkalender