Zoeken:

Medewerker Inside Sales

 

Maastricht | 20-32 uur | MBO+ niveau

Ben jij de commerciële doorzetter met enige ervaring die telefonisch bestaande en nieuwe klanten kan adviseren over onze vele advertentieproducten en hen het perfecte aanbod kan voorleggen? Het salesteam van Mediahuis Limburg is op zoek naar een medewerker Inside Sales.

Van onze ambitie maken we geen geheim bij Mediahuis Limburg: onze leidende commerciële positie verder uitbouwen in Limburg. Met ons vlaggenschip De Limburger en weekkrant VIA bereiken we honderdduizenden lezers, elke dag opnieuw. Andere merken van Mediahuis Limburg zijn Ondernemen in Limburg, Limburgvac, Voilà en UitTipsLimburg.

Wat ga je doen?

Als medewerker Inside Sales ga je aan de hand van een marketingkalender en bellijsten gericht aan de slag met het benaderen van klanten en het uitbouwen van bestaande relaties voor met name onze merken De Limburger en VIA. Je adviseert hen hoe zij optimaal kunnen profiteren van onze commerciële producten en maakt daarbij gebruikt van verschillende digitale tools.

Je hebt drie kerntaken: het benaderen van klanten met een passend productvoorstel (70% van je tijd), het beheren en verwerken van klantgegevens (20%) en het optimaliseren van onze dienstverlening (10%). Met als resultaat een hoge score als het gaat om verkoop en klanttevredenheid.

Wat breng je mee?

Je vindt het leuk om in teamverband te werken en veel telefonisch contact te hebben met onze klanten. Je hebt ook al de nodige ervaring opgedaan in je vorige baan en haalt energie uit telefonisch adviseren en verkopen. Je hebt een prettige stem (met een glimlach), beheerst goed de Nederlandse taal en hebt veel doorzettingsvermogen. Je commerciële talenten en servicegerichtheid doen de rest.

Wat bieden we jou?

Een baan bij een toonaangevend mediabedrijf, met veel uitdagingen als verkoper en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Je kunt parttime werken van 2,5 tot 4 dag(en) per week (20 – 32 uur). We bieden je een goed salaris, afhankelijk van je opleiding en ervaring (€ 2.850 – € 3.500 op basis van 36 uur). Daar bovenop ontvang je een eindejaarsuitkering van 5% en krijg je een persoonlijk keuzebudget van 12%. Een goede pensioenregeling en een eigen opleidingsbudget maken het arbeidsvoorwaardenpakket compleet. Tenslotte hebben we een mooi kantoor in Maastricht en faciliteren we thuiswerken. Jouw teamlead zal uiteraard zorgen voor een prettige on-boarding in je nieuwe werkomgeving.

Ons team

Binnen de afdeling Sales van Mediahuis Limburg maak je deel uit van het regio-salesteam. Het regioteam kent negen verkopers (in buiten- en binnendienst) en bedient zijn klanten met het volledige portfolio, met focus op de producten van De Limburger en VIA.

Reageren

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Robbert Janssen, Salesmanager Regio. Mail naar [email protected] of bel of app naar 06-27591803. Wil je solliciteren? Stuur dan je motivatie met cv naar [email protected].