Zoeken:

Over het Mediahuis-account

Eenvoudig inloggen bij nieuwsmerken van Mediahuis

Met je Mediahuis account heb je toegang tot verschillende nieuwsmerken binnen de Europese Mediahuisgroep. Je kunt inloggen op websites zoals De Telegraaf, maar ook bij Belgische titels zoals De Standaard, Het Nieuwsblad, Het Belang van Limburg of Gazet van Antwerpen. Houd er rekening mee dat voor het lezen van Plus-artikelen en digitale krant van De Limburger en eerder genoemde nieuwsmerken een abonnement nodig is.

Wat zijn de voordelen van een account?

Met een Mediahuis account kun je je voorkeuren op de website en in de app van De Limburger instellen, zoals je voorkeursregio en nieuwsbriefvoorkeuren. Daarnaast kun je inloggen op de sites van andere Mediahuis nieuwsmerken. Een Mediahuis-account is gratis, maar om Plus-artikelen en/of de digitale krant te lezen met je account, heb je een abonnement nodig. Onze abonnementen vind je hier. Ook om Plus-artikelen en de digitale krant van andere Mediahuis-merken te lezen heeft u een abonnement bij het betreffende nieuwsmerk nodig.

Hoe maak ik een account aan?

Klik op de website van De Limburger op inloggen en dan op Maak een account aan. Vul je gegevens in, bevestig je account door middel van de e-mail die we je sturen en je bent klaar om te starten.

Hoe beheer ik mijn account?

Je beheert je account via je Mijn account-pagina. Deze vind je hier.

Verandert er iets aan de privacy policy?

De privacy policy en gebruikersvoorwaarden, zoals die gelden sinds de zomer van 2023, zijn ongewijzigd. We gaan zorgvuldig met je gegevens om: deze worden niet onnodig overgedragen of gedeeld met andere partijen.