Zoeken:

MAASTRICHT – Burgemeester Annemarie Penn-te Strake van Maastricht en voorzitter Léon Frissen van de Raad van Commissarissen hebben vanmiddag het nieuwe kantoor van Mediahuis Limburg in Maastricht feestelijk geopend.

In het bijzijn van ruim honderd gasten, onder wie CEO Gert Ysebaert van de internationale Mediahuis-groep, gaven zij een symbolisch startschot door op het dakterras van het kantoor een antiek kanon af te vuren van het Mestreechs Rizzjemint, een bekend historisch gezelschap uit de provinciehoofdstad.

De medewerkers van Mediahuis Limburg, uitgever van De Limburger, verhuisden onlangs van Sittard naar Maastricht, waar zij hun intrek namen in het bovenste deel van het grote Rabobank-kantoor in het stadsdeel Céramique. Bovendien opende het mediabedrijf een regiokantoor in Venlo-Blerick, bedoeld als uitvalsbasis voor de verslaggevers en verkoopadviseurs die werkzaam zijn in het noorden en midden van de provincie.

In zijn welkomstwoord sprak directeur Maurice Ubags van Mediahuis Limburg van “een historisch moment voor onze Limburgse krant. De Limburger, de grootste regionale nieuwstitel van ons land, is terug in Maastricht. We bestaan inmiddels 176 jaar, maar zijn vitaler en ambitieuzer dan ooit. De verhuizing naar dit prachtige nieuwe kantoor in het bestuurlijke, economische en culturele hart van onze provincie onderstreept dit nog maar eens.”

______________________________________________________________________

Contact
Rob van Lee, manager communicatie | [email protected] | 06-15877080

Foto

Onder het toeziend oog van leden van het Mestreechs Rizzjemint openen burgemeester Annemarie Penn-te Strake en voorzitter Léon Frissen van de Raad van Commissarissen met een daverende kantoor het nieuwe kantoor van Mediahuis Limburg in Maastricht. Rechts de directieleden Erno Loo en Maurice Ubags van Mediahuis Limburg. Bron: Mediahuis Limburg/Harry Heuts