Zoeken:

Ondernemen in Limburg

Voor én door ondernemers

Lezersbereik 50.000
Oplage 10.000
Magazine 2x p.j.

De ondernemer centraal

Ondernemen in Limburg is het grootste zakelijke platform van Limburg voor én door ondernemers, met twee magazine uitgaves per jaar, wekelijkse digitale nieuwsbrief en LinkedInpagina met dagelijkse nieuwtjes.

Cross mediaal en specifiek bereik met relevante thema's

Ons B2B platform biedt een unieke blik op ondernemen in de breedste zin van het woord. Middels tijdloze informatieve content uit het magazine ofwel via de zakelijke nieuwsupdates in de wekelijkse digitale nieuwsbrief of op LinkedIn. Zowel in print als online kun je als ondernemer inhaken op verschillende terugkerende thema’s: familiebedrijven, duurzaamheid, ICT, innovatie en de arbeidsmarkt passeren onder andere de revue.

Een specifieke doelgroep

Ondernemen in Limburg wordt twee keer per jaar per post bezorgd bij al haar abonnees. Hiernaast ligt het magazine op de leestafel bij diverse zakelijke locaties in Limburg, denk hierbij aan bedrijfsverzamelgebouwen en netwerk- en vergaderlocaties. Wil je ook graag het magazine ontvangen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

Professionele videoproducties

Video wordt steeds meer de standaard, maar is uiterst kostbaar en vergt een goede voorbereiding. Met Ondernemen in Limburg zet je een eerste stap naar professionele videoproducties. Van productie tot optimale verspreiding.

Bekijk de mogelijkheden

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en tarieven?

Tariefbrochure Ondernemen in Limburg

Waar kunnen we jou mee helpen?