Zoeken:

De Limburger

De grootste regiokrant van Nederland

Bereik print 308.000
Unieke bezoekers P.M. 1,3 mln
Social volgers 154.750

Dé Limburgse nieuwsmaker

De Limburger biedt betrouwbaar, onpartijdig en onafhankelijk nieuws voor alle Limburgers. Met een papieren krant, social media, een app en een website genereren we een enorm bereik. Een bereik waar jij van kunt profiteren.

Gesprek van de dag

Trots op Limburg waar het kan, kritisch waar het moet. De Limburger bepaalt het gesprek van de dag. Een perfecter umfeld voor een Limburgse mediacampagne is nauwelijks denkbaar.

De Limburger

Adverteer in print of online

Een advertentie in de krant, of toch liever jouw boodschap op limburger.nl? Bij De Limburger heb je tal van mogelijkheden die passen bij jouw doelstellingen. Kies bijvoorbeeld uit printadvertenties, display of sponsored content.

VIA

VIA is dé weekkrant van Limburg. Met het plaatselijke nieuws uit alle Limburgse dorpen en steden. VIA is iedere woensdag een vaste bijlage in De Limburger. Daarnaast is de VIA gratis af te halen bij meer dan 400 servicepunten in heel Limburg.

VIA

Voilà

Iedere maand ontvangen de abonnees van De Limburger Voilà. Het lifestyle-magazine waarin ondernemers in een aantrekkelijke ambiance zelf het boeiende verhaal vertellen over hun product of bedrijf. Maximaal afgestemd op de interessegebieden van de lezers.

Voilà

Familieberichten

Familieberichten zijn de overlijdensadvertenties, dankbetuigingen en in memoriams in De Limburger. Er is natuurlijk ook ruimte voor andere berichten zoals jubilea, geboorte-, verlovings- en huwelijksaankondingen.

Bekijk familieberichten

Waar kunnen we jou mee helpen?