Zoeken:

De Limburger

De grootste regiokrant van Nederland

Bereik 300.000+
Unieke bezoekers P.M. 2.4 mln
Social volgers 110.500

Niet zonder reden

De grootste regiokrant van Nederland.

Dé Limburgse nieuwsmaker

Betrouwbaar, onpartijdig en onafhankelijk nieuws voor álle Limburgers. Het regionale en lokale Limburgse nieuws uiteraard, maar ook binnen- en buitenlands nieuws, sport, economie, entertainment en cultuur. Via app en web, op social media en met de papieren krant.

De Limburger

Gesprek van de dag

Trots op Limburg waar het kan, kritisch waar het moet. De Limburger bepaalt het gesprek van de dag. Een perfecter umfeld voor een Limburgse mediacampagne is nauwelijks denkbaar.

De Limburger

Bekend en vertrouwd

De Limburger is een begrip voor alle Limburgers en geniet een groot vertrouwen. En dat sinds lange, lange tijd. De Limburger viert in 2021 haar 175-jarig bestaan. Midden in de Limburgse samenleving.

De Limburger

VIA

VIA is dé weekkrant van Limburg. Met het plaatselijke nieuws uit alle Limburgse dorpen en steden. VIA is iedere woensdag een vaste bijlage in De Limburger. Daarnaast is de VIA gratis af te halen bij meer dan 400 supermarkten en servicepunten in heel Limburg.

VIA

L-magazine

Ontspannen, verrassend en inspirerend. L-magazine is het weekend-leescadeautje voor de abonnees van De Limburger. Even alle zorgen aan de kant met een heerlijk extra magazine dat steeds weer verrast en inspireert. Van wonen tot opvoeden, van reizen tot koken en van mode tot relaties.

L-magazine

Voilà

Iedere maand ontvangen de abonnees van De Limburger Voilà, het lifestyle-magazine waarin ondernemers in een aantrekkelijke ambiance zelf het boeiende verhaal vertellen over hun product of bedrijf. Maximaal afgestemd op de interessegebieden van de lezers.

Voilà

Familieberichten

Familieberichten zijn de overlijdensadvertenties, dankbetuigingen en in memoriams in De Limburger. Er is natuurlijk ook ruimte voor andere berichten zoals jubilea, geboorte-, verlovings- en huwelijksaankondingen.

Bekijk familieberichten

Benieuwd hoe we samen kunnen werken?

Tariefbrochure De Limburger

Waar kunnen we jou mee helpen?