Zoeken:

NDC werd eind 2020 overgenomen door de Mediahuis groep. Sindsdien wordt in gezamenlijkheid gewerkt aan een duurzaam gezonde toekomst. De focus ligt op onafhankelijke journalistiek, uitgedragen door sterke, relevante media die een positieve bijdrage leveren aan mens en maatschappij. Mediahuis Noord staat midden in de noordelijke samenleving. Gebruikers, lezers en adverteerders staan centraal. Mediahuis Noord richt zich op digitale groei en transformatie waarbij synergievoordelen met Mediahuis groep volop worden benut.

CEO Koos Boot: “Onze nieuwe naam Mediahuis Noord markeert de regionale verbondenheid met Noord-Nederland en de verankering binnen de Mediahuis groep. Bij Mediahuis Noord staat de journalistiek voorop en we willen een klantgerichte, duurzame organisatie zijn. Vanuit die basis bouwen we verder. We zijn in Noord-Nederland een plek voor groei: voor onze lezers, voor onze klanten en voor onze huidige en nieuwe medewerkers.”

Over Mediahuis Noord

Mediahuis Noord is uitgever van de Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden en het Friesch Dagblad. Mediahuis Noord geeft meer dan 35 nieuws- en weekbladen uit. Daarnaast beheert Mediahuis Noord ruim 50 digitale regionale en lokale kanalen. En ook een aantal landelijke kanalen, waaronder Mensenlinq en Familieberichten.

Mediahuis Noord maakt net als Mediahuis Nederland en Mediahuis Limburg deel uit van de Mediahuis groep. Het portfolio omvat sterke merken zoals De Telegraaf, NRC, De Limburger, Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad en Leidsch Dagblad. De relatie met de klant staat centraal bij iedere strategische keuze. Voor adverteerders is Mediahuis een creatief en strategisch partner; met totaaloplossingen waarbij strategie, creatie, data en bereik worden gecombineerd.

De website van Mediahuis Noord kun je vinden via www.mediahuisnoord.nl.