Zoeken:

Regioverslaggever De Limburger

 

Limburg | fulltime | HBO, journalistiek

Ben jij een journalist die lef toont, geen genoegen neemt met platgetreden paden en de grenzen opzoekt? En wil jij als verslaggever in de regio Limburg een belangrijke bijdrage leveren aan het continue proces van het persklaar maken van publicaties, zowel online als in print? Dan willen we met jou graag in gesprek.

De Limburger en Mediahuis Limburg

De Limburger is het grootste regionale nieuwsmerk van Nederland en het vlaggenschip van Mediahuis Limburg. De Limburger staat voor onafhankelijke, betrouwbare en bezielde journalistiek, onmisbaar voor Limburg. Met actuele berichtgeving, prijswinnende onderzoeksjournalistiek en verdiepende themaproducties weten wij als geen ander Limburgse lezers te boeien en te binden, elke dag opnieuw. Mediahuis Limburg bereikt met De Limburger en haar andere merken ruim 700.000 websitebezoekers, appgebruikers en krantenlezers. Mediahuis Limburg maakt deel uit van de internationale Mediahuis-groep.

Wat ga je doen?

In deze fulltime functie lever je actueel nieuws dat via internet en de gedrukte krant wordt aangeboden aan de lezer. Je volgt nieuwsontwikkelingen op de voet en verwerkt de actualiteit in korte berichten voor internet. Verder lever je nieuwsverhalen, features en achtergrondartikelen voor de krant. Zowel online als in print zorg je voor een gevarieerde berichtgeving en voor een frisse cross-mediale aanpak. Je hebt een visie op politieke, maatschappelijke en culturele thema’s en ontwikkelingen en gaat opiniestukken en commentaren niet uit de weg. Daardoor ben je in staat om de lezer de noodzakelijke duiding te bieden. Verder ben je in staat om mede invulling te geven aan de journalistieke koers. Je maakt gebruik van een eigen netwerk om aan bruikbare informatie te komen.

Dit zien wij graag

  • Je kunt snel, accuraat en georganiseerd werken
  • Je bent stressbestendig en hebt geen 9-5 mentaliteit
  • Je hebt een academisch denk- en werkniveau/HBO Journalistiek
  • Je beschikt over kennis en inzicht in journalistieke technieken, tekst, taal en beeld
  • Je beschikt over kennis en inzicht in de formule van onze krant, app en website

Ons aanbod

Mediahuis Limburg biedt je een mooie uitdaging bij een toonaangevend, dynamisch en professioneel mediabedrijf met veel verantwoordelijkheid, creatieve inbreng en vrijheid in een sterk veranderende markt. Het betreft een fulltime functie in het redactieteam voor de regio Limburg. Reageren Voor meer informatie kun je terecht bij Bjorn Oostra, hoofdredacteur van De Limburger. E-mail [email protected].

Wil je solliciteren? Mail dan je motivatie en cv met foto naar [email protected].

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld