Zoeken:

Een blik op de Limburgse arbeidsmarkt

Een kijkje in jouw keuken

'Werken in Limburg' brengt werkgever en werkzoekende samen. Een special waar je als werkgever jouw bedrijf kunt profileren middels een interessant verhaal of het delen van een vacature. Wat maakt jouw bedrijf zo bijzonder? Laat het weten aan (potentiële) werkzoekenden!

Optimale verspreiding

Onze arbeidsmarktspecial wordt vier keer per jaar verspreid in de VIA bij meer dan 300.000 lezers. Hiernaast is deze special online te lezen en gratis af te halen bij diverse servicepunten in heel Limburg. In totaal bereik je potentieel 400.000 lezers. De special wordt uitgebracht in 2 edities: Zuid- en Midden/Noord-Limburg.

Perfecte 'Employer Branding'

Hoe zorg jij als werkgever voor perfecte profilering van jouw bedrijf richting (potentiële) werkzoekenden? Door jezelf te presenteren als goede werkgever, waarborg je in de toekomst dat werkzoekenden maar al te graag bij jou willen werken. Vertel de hoogtepunten en uitzonderlijke prestaties of zet één of meerdere collega's in het zonnetje. Er is altijd iets te vertellen.

Collega van de toekomst

Naast het profileren van jouw bedrijf biedt 'Werken in Limburg' de mogelijkheid om openstaande vacatures te delen. Additioneel heb je de mogelijkheid om de geplaatste vacature ook in onze banenladder te plaatsen.

Bekijk banenladder

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?

Bekijk de mogelijkheden

Waar kunnen we jou mee helpen?