Zoeken:

Vacature - Accountmanager Specials

Wij zijn op zoek naar een fulltime accountmanager die met flair en enthousiasme onze klanten meeneemt in de commerciële mogelijkheden van onze magazines.
Spreek jij de taal van de ondernemers en beschik jij over een sterk netwerk, bij voorkeur in Noord- en Midden-Limburg? Dan ben jij misschien de perfecte kandidaat voor de vacature van Accountmanager Specials op onze afdeling Sales. Met Specials bedoelen we onze magazines Voilà en Ondernemen in Limburg en onze speciale thema-uitgaven.

Spreekt jou dit aan en sta jij open voor een mooie volgende stap in je loopbaan? Laat het ons weten! Het betreft een fulltime functie (36 uur) en de standplaats is Sittard.

Organisatie
Van onze ambitie maken we als Mediahuis Limburg geen geheim: onze leidende positie als mediabedrijf in Limburg verder uitbouwen. Niet alleen met De Limburger, ons vlaggenschip dat behoort tot de grootste regionale nieuwsmerken van Nederland, maar ook met onze merken VIA, Limburgvac, Voilà en Ondernemen in Limburg. Honderdduizenden volgers, lezers en zakelijke klanten rekenen op ons, elke dag opnieuw. En door onze journalistieke, commerciële en technologische innovaties worden dat er steeds meer.

Wat ga je doen?
Als Accountmanager Specials ben je een ondernemend salestalent die met enthousiasme en flair klanten en potentiële relaties meeneemt in de mogelijkheden van onze bladen en specials. Je weet hoe sales werkt en hebt een hoge handelingssnelheid bij het verzilveren van omzetkansen. Je bent actief in heel Limburg, zowel in de B2C-markt voor Voilà als in de B2B-markt voor Ondernemen in Limburg. Je haalt energie uit het aanboren van nieuwe relaties en het verkrijgen van additionele omzet bij bestaande klanten.

Functieprofiel

  • Je hebt relevante ervaring in de verkoop met afgeronde MBO+ of HBO-opleiding.
  • Met jouw drive en ondernemerschap begrijp je de taal van de ondernemers en weet je hun mediabehoefte te vertalen in passende oplossingen en voorstellen.
  • Met jouw flair weet je nieuwe klantrelaties aan te gaan, op te bouwen en uit te breiden. Jouw enthousiasme over onze producten werkt aanstekelijk richting onze bestaande en potentiële klanten.
  • Je kent het belang van netwerken en gaat dus actief op pad om ondernemersbijeenkomsten te bezoeken. Het hebben van een actief netwerk in Noord- en Midden-Limburg is een pré.
  • De nadruk ligt op het printbereik, maar je overziet het volledige advertising-landschap en bent in staat om ook crossmediale campagnes over de bühne te brengen.
  • Commercieel vermogen, ondernemerschap, klantgerichtheid en resultaatgerichtheid zijn de kerncompetenties die we graag terugzien in jouw gedrag. Deze eigenschappen zijn essentieel om in deze functie goed te kunnen presteren en je als een vis in het water te voelen.

Dit bieden wij
Mediahuis Limburg biedt je een mooie uitdaging bij een toonaangevend, dynamisch en professioneel mediabedrijf met veel verantwoordelijkheid, creatieve inbreng en vrijheid in een sterk veranderende markt. Een prima salaris voor een fulltime job met een compleet arbeidsvoorwaardenpakket, inclusief een leasewagen en volop ontwikkelingsmogelijkheden maken het plaatje compleet. Daarnaast is er goede ondersteuning en heb je een eigen opleidingsbudget.

Reageren
Voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij Peter Eberson, Bladmanager Specials & Bijlagen van Mediahuis Limburg. Bel 06 – 55 93 2918 of mail naar [email protected]. Wil je solliciteren? Mail dan je CV met foto en je motivatie naar [email protected]. Je kunt reageren tot en met 10 december.

Terug naar overzichtspagina