Zoeken:

Vacature - Product owner digital news

Dit is geen fake news
Wonderlijke kop? Niet als je weet dat wij onvoorwaardelijk geloven in het belang van onafhankelijk en betrouwbaar nieuws voor onze samenleving. Als jou dat ook aanspreekt, hebben wij een geweldige en betekenisvolle job voor je: product owner digital news bij Mediahuis Limburg in Maastricht,  uitgever van De Limburger. Jij wordt de aanjager van het succes van onze nieuwsapp en nieuwssite. Een job met ambitie en impact, want de verwachtingen van onze honderdduizenden gebruikers zijn hooggespannen. Een prima salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een eigen opleidingsbudget) en een heleboel leuke collega’s maken het plaatje compleet.

Wat ga je doen?
Als product owner digital news ben je de spin in het web van onze digitale productontwikkeling. Je brengt de wensen van onze abonnees samen met de ideeën van onze redactieteams, geeft advies en vertaalt dat in concrete projecten. Daarnaast zorg je ervoor dat deze teams snel op weg kunnen met nieuwe digitale tools. Bovendien geef je ons bedrijf een duidelijke stem binnen de Technology & Product studio van de internationale Mediahuis-groep. Kortom: je bent consultant, change agent, verbinder en projectleider in één.

Wat breng je mee?
• Een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richtingen Bedrijfskundige Informatica, ICT & Business of Multimedia Design.
• Je bent geen techneut pur sang, maar begrijpt wel wat digitale technologie inhoudt en je bent in staat deze te vertalen naar de business en vice versa.
• Je beschikt over goede adviesvaardigen, hebt overtuigingskracht en bent een doorzetter. Kortom, je weet wat nodig is om projecten succesvol over de finish te brengen.
• Kennis en relevante werkervaring vinden we belangrijk, maar we zijn minstens zo geïnteresseerd in jou als mens en collega. Wat drijft je, wat vind jij belangrijk in je werk en waar word jij gelukkig van?

Organisatie
Van onze ambitie maken we als Mediahuis Limburg geen geheim: onze leidende positie als mediabedrijf in Limburg verder uitbouwen. Met De Limburger, dat behoort tot de grootste regionale nieuwsmerken van Nederland, als vlaggenschip. Honderdduizenden volgers, lezers en zakelijke klanten rekenen op ons, elke dag opnieuw. En door onze journalistieke en technologische innovaties worden dat er steeds meer.

Mediahuis Limburg, met hoofdkantoor in Maastricht, is onderdeel van de snelgroeiende Mediahuis-groep, actief in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en Ierland. Mediahuis is uitgever van meer dan 30 prominente nieuwsmerken, waaronder De Telegraaf, NRC, De Limburger en het Dagblad van het Noorden. We zetten vol in op samenwerken en het delen van inzichten, ideeën en ervaringen. Als product owner zul je veel contact hebben met je collega’s in Amsterdam, Antwerpen en Leeuwarden.

Ons aanbod
• Allereerst een prachtige uitdaging bij een dynamisch en toonaangevend mediabedrijf. Een A-merk, dat deel uit maakt van een internationale groep die volop investeert in innovatie en technologie.
• Een fulltime functie van 36 uur die volop kansen biedt om je verder te ontwikkelen en te groeien in de functie en vakbekwaamheid.
• We bieden je een prima salaris en een compleet arbeidsvoorwaardenpakket. Verder mag je rekenen op goede ondersteuning en krijg je een eigen opleidingsbudget.
• Een inspirerende werkplek en de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.
• Een jaarcontract met de intentie om dit om te zetten naar onbepaalde tijd.

Vanzelfsprekend krijg je alle faciliteiten om je werk goed te kunnen doen. Daarbij inbegrepen een laptop en smartphone. We geven je ook graag de vrijheid in bepaalde arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met een persoonlijk keuzebudget zelf bepalen wanneer jij je vakantiegeld ontvangt of kun je extra vakantiedagen kopen. En we bieden je een pensioen met een fikse werkgeversbijdrage.

Kennismaken
Is deze job voor jou de perfecte uitdaging? Stuur dan je motivatie met cv naar [email protected]. Of twijfel je misschien nog en wil je eerst eens nader kennis maken? Je ben van harte uitgenodigd om een kop koffie te komen drinken in Maastricht. Neem gerust contact met Mischa Jeschull, manager Media Services van Mediahuis Limburg. Mail naar [email protected] of bel 06 – 14 10 76 50.