Zoeken:

Vacature - Rayonmanager Dagbladbezorging

Printing en distributie zijn van oudsher nauw verweven met de uitgeefwereld. In onze uitdaging om zes dagen per week de krant bij honderdduizenden abonnees op tijd in de brievenbus te krijgen, streven we naar logistieke uitmuntendheid. Daarom zetten wij de deuren van ons huis wagenwijd open voor een fulltime Rayonmanager Dagbladbezorging voor de regio Limburg.

De uitdaging 
Samen met de depothouders zorg je als Rayonmanager ervoor dat alle wijken “bezet” zijn en de verschillende kranten altijd netjes en op tijd bij de abonnees op de deurmat liggen of worden afgeleverd bij de losse verkooppunten en uitdeelplekken. Je kunt je vast voorstellen dat het een hele uitdaging is om deze elke keer weer op de plaats van bestemming te krijgen. Als Rayonmanager aan jou de taak om de bezorging in een toegewezen rayon goed te coördineren en de depothouders aan te sturen waar nodig.

 Wat ga je doen? 
Als Rayonmanager ben je verantwoordelijk voor het organiseren, optimaliseren en doen uitvoeren van de (gezamenlijke) dagbladbezorging in de ochtend van maandag t/m zaterdag. Je stuurt de depothouders in jouw gebied aan en zorgt voor een adequate afhandeling van klachten.

Dit mooie ideaalbeeld vraagt veel van jouw organiserend vermogen. Een uitdaging waar je overigens niet alleen, maar met circa 25 depothouders in het rayon voor staat. De depothouders voeren hun werkzaamheden zelfstandig uit. Aan jou de schone taak om vanuit je functionele verantwoordelijkheid toe te zien op het reilen en zeilen binnen jouw rayon. Omdat je als rayonmanager een echte “buitenfunctie” bekleed ben je ook veel te vinden in jouw eigen kantoor op wielen, onderweg naar depots waar eventuele bezorgproblemen spelen en jij ondersteunend bent richting je depothouders.

Om van de bezorging in jouw rayon een succesverhaal te maken zorg jij voor een goede afstemming met de depothouders. Bijvoorbeeld over het in ontvangst nemen, tellen, sorteren, bezorg klaar maken en uitgeven van producten. Of over het uitlopen c.q. uitrijden daarvan, jij weet immers als geen ander hoe je dit het beste kunt managen.  Omdat goed altijd beter kan, signaleer je zelfstandig waar ruimte voor verbetering ligt en stem je dit af met de regiomanager.

 Hoe kom ik binnen?
Wij gaan graag het gesprek aan met kandidaten die al eerder ervaring hebben opgedaan in een soortgelijke functie waarbij de nadruk lag op het uitvoerende en organiserende gedeelte. Je snapt dat je als rayonmanager vaak onderweg bent. Gelukkig woon je in Limburg of directe omgeving. De woon-werkafstand kilometers blijven dus beperkt.

Je bent een communicatief en sociaal vaardig en weet écht contact te maken. De plaatselijke depothouders waar je mee werkt zijn divers en het is net die diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Planning technisch ben je natuurlijk ijzersterk en je weet altijd heel vernuftig maximaal resultaat te halen door efficiënt te werken.

Om deze uitdaging succesvol aan te gaan moet je de weg weten te vinden binnen logistieke werkomgeving en heb je aantoonbare ervaring als het gaat om het op tijd nemen van beslissingen. En natuurlijk, ben je net als ons gericht op duurzame (klant)relaties.

Dit hebben wij voor jou in huis 

  • Een inspirerende werkplek binnen een state of the art en futureproof onderdeel van Mediahuis Nederland.
  • Een fulltime positie waarbij je rechtstreeks rapporteert aan onze regiomanager.
  • Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken.
  • Kans op interne mobiliteit binnen een groot huis met sterke merken in Nederland, België, Ierland en Luxemburg.
  • Fulltime jaarcontract voor 38 uur per week.
  • En natuurlijk een heleboel fijne collega’s die jouw baan nóg leuker maken

Vanzelfsprekend krijg je een uitstekende beloning en alle instrumenten om je werk goed te kunnen doen. Daarbij inbegrepen een laptop, telefoon en auto van de zaak. We geven je ook graag de vrijheid in bepaalde arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met een persoonlijk keuze budget zelf bepalen wanneer jij je vakantiegeld ontvangt of kun je extra vakantiedagen kopen. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan de mogelijkheden voor later.

 Reageren 
Klinkt ons huis als jouw plek om (verder) te groeien? Open de deuren van Mediahuis met jouw sollicitatie en motivatie en ontdek wie wij zijn. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! Je kunt ons bereiken per telefoon op 088-8247721 op het e-mailadres [email protected].

Terug naar overzichtspagina