Zoeken:

Vacature - Verslaggever nieuwsdienst

Bijdragen aan de journalistieke producties van een van de grootste regionale nieuwsmerken van ons land? Dit is je kans! We zijn op zoek naar een verslaggever voor onze nieuwsdienst.

De Limburger staat voor onafhankelijke, betrouwbare en bezielde journalistiek. Met actuele berichtgeving, prijswinnende onderzoeksjournalistiek en verdiepende themaproducties weten wij als geen ander Limburgse lezers te boeien en te binden, elke dag opnieuw. De Limburger is het vlaggenschip van Mediahuis Limburg, de uitgever die ruim 700.000 websitebezoekers, appgebruikers en krantenlezers bereikt. Mediahuis Limburg maakt deel uit van de internationale Mediahuis-groep.

Wat ga je doen?

In deze functie lever jij actueel nieuws dat via onze site, nieuwsapp, social media én papieren krant wordt aangeboden aan de lezer. Je volgt nieuwsontwikkelingen op de voet en verwerkt de actualiteit. Verder lever je nieuwsverhalen, features en achtergrondartikelen. Zowel online als in print zorg je voor een gevarieerde berichtgeving en voor een frisse crossmediale aanpak. Je hebt een visie op politieke, maatschappelijke en culturele thema’s en ontwikkelingen en gaat opiniestukken en commentaren niet uit de weg. Daardoor ben je in staat bent om de lezer de noodzakelijke duiding te bieden. Verder ben je in staat om mede invulling te geven aan onze journalistieke koers. Je maakt gebruik van een eigen netwerk om aan bruikbare informatie te komen.

Wat breng je mee?

  • Je kunt snel, accuraat en georganiseerd werken.
  • Je bent stressbestendig en hebt geen 9-5 mentaliteit.
  • Academisch denk- en werkniveau / HBO Journalistiek.
  • Kennis van en inzicht in journalistieke technieken, tekst, taal en beeld.
  • Kennis van en inzicht in de formule van de krant, magazine en website.

Ons aanbod
Mediahuis Limburg biedt je een mooie uitdaging bij een toonaangevend, dynamisch en professioneel mediabedrijf met veel verantwoordelijkheid, creatieve inbreng en vrijheid in een sterk veranderende markt.

Reageren
Voor meer informatie kun je terecht bij Bjorn Oostra, hoofdredacteur van De Limburger. Mail naar [email protected] of bel 06 – 53 35 17 17. Wil je solliciteren? Stuur dan je motivatie en cv (met foto) naar [email protected]. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.