Zoeken:

Familieberichten

Met familieberichten bereik je meer. Persoonlijk, betrokken en intiem.

Familieberichten zijn de overlijdensadvertenties, dankbetuigingen en in memoriams in De Limburger. Er is natuurlijk ook ruimte voor andere berichten zoals jubilea, geboorte-, verlovings- en huwelijksaankondigingen.

Familieberichten in De Limburger

Jouw familiebericht in De Limburger kun je eenvoudig zelf maken en bestellen op www.familieberichten.nl. Wil je graag advies of hulp nodig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, dat kan via mail [email protected] of bel 088-8245610.

Klik hier voor het aanmelden van een familiebericht via www.familieberichten.nl. 

Rubrieksadvertenties

Jouw rubrieksadvertentie in De Limburger en/of VIA weekkrant plaatsen? Dat kan op woensdag in VIA weekkrant en op zaterdag in De Limburger. Voor beide rubrieksadvertenties in de VIA en/of De Limburger kan contact worden opgenomen via mail [email protected]. Op basis van alle wensen en voorkeuren maken wij een vrijblijvende offerte.

Van Harte

Het behalen van een felbegeerd diploma? Een gouden, diamanten of platina huwelijksfeest? Een 100-jarige in de familie? Of een geboorte in de vierde generatie? De Limburger kan deze feestelingen in het zonnetje zetten in de vrijdagse rubriek ‘Van harte!’.

Voor slechts € 24,95 staat het ‘Van Harte-bericht’ in editie Noord- en Midden-Limburg of editie Zuid-Limburg. Stuur minimaal één week voor de plaatsingsdag (vrijdag) een foto met vermelding van alle voor- en achternamen, reden felicitatie en woonplaats naar [email protected] (o.v.v. Van harte!). De tekst mag bestaan uit max. 4 regels (20 karakters per regel). Vermeld tevens het factuuradres en telefoonnummer.