Zoeken:

Laat je zien

De voordelen van online adverteren? Bekijk de video.

Effectief aanwezig in vele vormen.

Online kun je jouw doelgroep bereiken in velen vormen. Van het genereren van naamsbekendheid en bezoekers op je website met Display, tot het vertellen van een verhaal over jouw bedrijf of product(en). Met een online campagne zorgen we samen voor de perfecte boodschap.

Jouw doelstellingen. Jouw manier.

Met Display plaats je jouw boodschap in verschillende formaten in video en beeld. Van retargeting tot vliegwiel voor content; met display advertising kan je vele kanten op. Onze media-adviseurs bepalen samen met jou de beste inzet.

Bereik jouw doelgroep

Display verteld jouw boodschap voor jouw (potentiële) doelgroep. Ga je voor massa bereik? Of toch liever heel specifiek? Bij een Display-campagne heb jij de touwtjes in handen. Zo kun je jouw doelgroep specifiek maken op het gebied van bijvoorbeeld interessegebied of geografie.

Meer aandacht voor jouw Facebookbericht

Wist je dat een bericht die jij op Facebook plaatst maar 30% van al jouw volgers wordt getoond? Elastic Social biedt een oplossing. Wij plaatsen jouw Facebookbericht 1-op-1 over op ons uitgebreide Display netwerk.

Ontdek Elastic Social

Vertel jouw verhaal

Vertel je liever jouw verhaal in beeld en tekst? Wij bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van sponsored content en video. Zo laat je potentiële klanten jouw bedrijf kennen.

Bekijk de mogelijkheden en tarieven.

Samen stellen we de klantreis op en de bijbehorende communicatiepunten. Op meerdere momenten met ze praten? Of op één plek? Er zijn meerdere mogelijkheden die passen bij jouw doelstelling.

Tariefbrochure online

Aanleverspecificaties.

Vind alle aanleverspecificaties voor display advertenties.

Aanleverspecificaties overzicht

Meer informatie? Wij adviseren jou graag.