Zoeken:

Tarievenlijst artikel kopen

Alle artikelen van De Limburger zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming is verspreiden of archiveren van deze artikelen verboden. Wat mag wel? Een link van het artikel op delimburger.nl verspreiden. Overname van artikelen is wel toegestaan met een licentie van De Limburger.

1.      Eenmalige licentie voor één artikel (particulieren of eenmalig voor bedrijven)

Deze licentie geeft toestemming om één artikel online te verspreiden. Na afname mag dit op de eigen website, intranet en social media kanalen. Het tarief is afhankelijk van de grootte van het artikel.

€ 150,- Halve pagina (tot 400 woorden)

€ 300,- Pagina (tot 800 woorden)

€ 500,- Tot 2 pagina’s (tot 1.500 woorden)

€ 750,- Vanaf 2 pagina’s (vanaf 1.501 woorden)

Extra: voor elk beeld rekenen wij € 77,50.

Wij leveren het artikel inclusief beeld uitsluitend in PDF aan.

De eenmalige licentie aanvragen? Stuur een e-mail naar [email protected] met titel artikel, dag van publicatie, naam schrijver, naam fotograaf samen met uw NAW-gegevens.

2.      Jaarlicentie (bedrijven en instellingen)

Deze licentie geeft toestemming om maximaal 15 artikelen op eigen website, intranet en social media kanalen te verspreiden. Dit geldt alleen voor artikelen waarin de organisatie genoemd wordt.

De jaarlicentie is € 1.871,- per jaar. Deze licentie is alleen mogelijk in combinatie met een digitaal abonnement, waarmee u zelf de artikelen als PDF kunt downloaden.

Voor een aanvraag neem contact op met Marcel Noten via [email protected].

Alle tarieven zijn exclusief btw.