Zoeken:

Werken bij

Hét Mediabedrijf van Limburg

Wij maken geen geheim van onze ambitie: onze leidende positie als mediabedrijf in Limburg verder uitbouwen. Honderdduizenden volgers, lezers en zakelijke klanten rekenen op ons, elke dag opnieuw. En door onze journalistieke en technologische innovaties worden dat er steeds meer. Kortom, geen dag is hetzelfde bij Mediahuis Limburg.

Hou je van de 24/7 dynamiek van een mediabedrijf? Ben je nieuwsgierig, een kei in je vak en kun je goed samenwerken in multidisciplinaire teams, ook binnen de internationale Mediahuis-groep? Dan moet je beslist eens contact met ons opnemen. De lat ligt hoog, maar daar krijg je veel voor terug. Volop ruimte voor eigen initiatief, veel zelfstandigheid, een scala aan mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en prima arbeidsvoorwaarden.

Meer over Mediahuis LimburgMeer over De Limburger

Onze HR-managers

Hans Thijssen

Ralf van der Linden

Mediahuis groep vacatures

Met een bereik ruim 10 miljoen nieuwsconsumenten per dag zijn we een van de toonaangevende mediagroepen in Nederland, België, Ierland en Luxemburg. Wij geven internationaal ruimte aan mensen met zeer diverse profielen: journalisten, marketeers, digitale productontwikkelaars, ICT-professionals, data-analisten, salesmensen, enzovoort.

Bekijk alle vacatures