Zoeken:

Jouw boodschap in handen van je doelgroep

Van dagblad tot glossy magazine

Noem een doelstelling en print jaagt 'm na. Of je nu een verhaal wil vertellen of de conversie wil stuwen. Van de dagbladen tot glossy magazine; de gedrukte letter werkt.

Iedere dag liggen we op de deurmat.

Ook op die van jouw doelgroep. Die directe relatie is waardevol. Het is de weg richting een aandachtig publiek voor jouw merk.

Claim een thema

Onze printproducten haken in op allerlei thema's. Thema's die voor onze lezers interessant zijn. De perfecte plek om thema te claimen met een relevant publiek.

Presenteer jouw bedrijf in allerlei vormen

Naamsbekendheid, branding of het communiceren van een actie? Jij bepaald de doelstelling en wij gaan voor jou aan de slag. Van de creatie van advertenties, het schrijven van een verhaal tot uiteraard het plaatsen van jouw advertentie of artikel in onze printproducten.

De Limburger

De Limburger is de grootste regiokrant van Limburg met dagelijks een enorm bereik van meer dan 300.000 personen. Van maandag tot met en zaterdag volop mogelijkheden voor het bereiken van jouw doelgroep.

De Limburger

VIA

VIA is dé weekkrant van Limburg. Met een unieke distributieformule wordt de VIA iedere woensdag bezorgd bij alle abonnees van De Limburger en is de krant gratis af te halen bij meer dan 400 servicepunten in Limburg.

VIA

Voilà

Voilà is het grootste maandblad van Limburg. Iedere maand valt het glossy-magazine van De Limburger bij de abonnees op de deurmat. Voilà heeft mogelijkheden voor product placement, branding en het promoten van acties.

Voilà

Een special voor iedere doelgroep

Naast vaste rubrieken haken we met onze merken in op selecte momenten die belangrijk en interessant zijn voor onze lezers. Jij als ondernemer kunt hier optimaal van profiteren door jezelf te laten zien in een van onze specials.

Bekijk de thema's

Aanleverspecificaties

Vind alle aanleverspecificaties om te adverteren in print.

Aanleverspecificaties print

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?