Zoeken:

Wij zijn Mediahuis Limburg. Welkom.

Bekende merken. Breed bereik.

Wij zijn Mediahuis Limburg, het toonaangevende mediabedrijf van Limburg. Met onze bekende en invloedrijke merken De Limburger, VIA, Limburgvac en Voilà voorzien we meer dan 700.000 mensen van nieuws en informatie. Dat doen we op een betrouwbare en onpartijdige manier. Ons geloof in onafhankelijke journalistiek is onvoorwaardelijk. Dat is voor ons het allerbelangrijkste. Met Limburg, over Limburg en vóór Limburg. Noem het onze missie.

Merken met een groot bereik.

Het bereik van de bekende en betrouwbare merken van Mediahuis Limburg is bijzonder groot en divers. Voor bedrijven, instellingen en overheden vormen deze merken de perfecte podia voor hun marketing- en communicatie-uitingen. De betrokken stadsbewoner, de modebewuste shopper, de fanatieke voetbalfan, de toegewijde doe-het-zelver of de actieve vakantievierder; er is geen doelgroep in Limburg die wij niet bereiken.

Bekijk onze cases

Dynamische organisatie.

Mediahuis Limburg telt ruim 250 medewerkers. De basis van onze dynamische organisatie wordt gevormd door de bedrijfsonderdelen Redactie, Advertising Sales en Lezersmarkt. Deze drie bedrijfsonderdelen worden ondersteund door de afdelingen Media Services, Human Resources, Communicatie, Finance en Facilities. De onderneming wordt geleid door twee directeuren, Marc Vangeel en Erno Loo.

Bekijk onze merken

Documentaire 175 jaar De Limburger

Internationale samenwerking.

Mediahuis Limburg maakt deel uit van de internationale Mediahuis-groep, met werkmaatschappijen in Nederland, België, Ierland en Luxemburg. Met onze collega’s in binnen- en buitenland werken we nauw samen. Zonder onze identiteit prijs te geven. We zijn en blijven een echt Limburgs bedrijf met Limburgse merken.

Ontdek de mogelijkheden

Onze collega’s.

De collega-werkmaatschappijen van Mediahuis Limburg in Nederland zijn NRC Media, Mediahuis Noord en Mediahuis Nederland, uitgever van onder meer De Telegraaf, Vrouw, Autovisie en Relatieplanet. In België is de Mediahuis-groep eigenaar van Het Nieuwsblad, De Standaard, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg, in Ierland van de Irish Independent en in Luxemburg van de Luxemburger Wort.

Mediahuis-groep