Zoeken:

Mediahuis Limburg lanceert Ondernemen in Limburg, een nieuw commercieel magazine voor de zakelijke markt dat vier keer jaar wordt verspreid als bijlage van De Limburger. Met een oplage van bijna 100.000 exemplaren is het magazine daarmee meteen het grootste ondernemersblad van Limburg, goed voor een bereik van zo’n 350.000 lezers. De eerste editie, 80 pagina’s dik, verschijnt op dinsdag 21 september.

Limburg is een ondernemende provincie met veel ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf en veel familiebedrijven. De verhalen van deze ondernemers staan centraal in Ondernemen in Limburg. Wie zijn de mensen achter de bedrijfsnaam? Hoe hebben ze hun onderneming opgebouwd en wat zijn hun ondernemersadviezen? In elke editie van Ondernemen in Limburg is er ruimte voor een thema. In september is dat duurzaamheid en in december, als het tweede nummer uitkomt, is het thema innovatie.

Meer weten over Ondernemen in Limburg en de commerciĆ«le mogelijkheden van het magazine? Neem dan op met Peter Eberson, bladmanager Specials & Bijlagen van Mediahuis Limburg. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel 06- 55 93 29 18.