Zoeken:

Magazines

Een magazine is al sinds jaar en dag het perfecte middel om impact te maken bij de lezer. Tastbaar, mooi beeldmateriaal en verhalen die je nieuwsgierigheid wekken en je raken. Je creëert een moment van rust en aandacht bij de lezer. Bij Mediahuis Limburg produceren we verschillende hoogwaardige magazines (tijdschriften) passend bij verschillende thema's en doelgroepen. Laat je inspireren!

Voilà

Voila is het grootste maandblad van Limburg gericht op de actieve 40-plusser. Het magazine besteedt aandacht aan allerlei alledaagse thema's. Een mooie plek om jouw bedrijf in de kijker te spelen.

Meer informatie

Ondernemen in Limburg

Ondernemen in Limburg biedt een unieke kijk op thema's zoals duurzaamheid, familiebedrijven en de arbeidsmarkt. Een magazine voor en door ondernemers die vier keer per jaar wordt verspreid bij alle abonnees van De Limburger.

Meer informatie

Zine

Zine is een magazine die jou graag aan het denken wilt zetten. Het speelt in op allerlei relevante thema's en blijft zo relevant voor diverse doelgroepen. Bij Zine profiteer je wederom van het grote bereik van De Limburger. Het magazine wordt bezorgd bij al haar abonnees.

Meer informatie

Nog vragen? Wij helpen jou graag verder!